Derfor skal beskytte dit hus med kodelås og alarm

0
1039

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis der er noget der kan få danskere til at føle sig utrygge i sit eget hjem, så er det nok at blive udsat for et hjemmerøveri. Dette er også forståeligt, da der er større chance for, at man bliver udsat et hjemmerøveri igen, hvis det er sket en gang. Antallet af hjemmerøverier er heldigvis halveret siden år 2009, hvor der blev begået 370 hjemmerøverier. Der er selvfølgelig en grund til at antallet af hjemmerøverierne er faldet, hvilket er en blanding af de forbedrede låse og alarmer og at det ikke kan betale sig. Du kan fx få fat i din låsesmed fra Brønshøj her.

Med kodelås behøver du ingen nøgle

Nøgler er utroligt vigtige for vores hverdag, da vi jo nærmest har en nøgle for hver værdifulde ting vi ejer fx cyklen, bilen, postkassen og selvfølgelig huset. Men selvom disse nøgler er uhyre vigtige, så er de bestemt ikke nemme at holde styr på. De fleste har deres nøgler samlet i et nøglebundt, men hvis man mister dit nøglebundt, kan man pludseligt ingenting. Med en kodelås skal man derimod ikke andet end at huske sin kode, og man kan nemt give koden ud til familie og venner som skal derhjem uden en selv.

Mindre chance for indbrud med kodelås

Når man ikke har nogen nøgle, er der heller ikke nogen nøgle at stjæle. Tyvene skal derfor have fat i koden, før de frit kan gå ind i huset, hvilket bliver svært, med mindre man har koden skrevet ned et sted.

Mindre chance for indbrud med alarm

Låsesmeden kan også klare at få sat et moderne alarmsystem op, så man sikkert kan forlade sit hjem uden at være bange for tyve. Der er en klar sammenhæng mellem de huse som bliver brudt ind i, og de huse som ingen alarm har. Med en kombination af en kodelås og en alarm kan man derfor næsten sikre sig imod indbrud.

EFTERLAD ET SVAR