Derfor må du ikke købe brugte vinterstøvler

0
1118

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er mange forældre, der sparer rigtig mange penge ved at købe brugt tøj til deres børn, eller får det af venner og familier hvis børn er vokset fra det. Det kan være en rigtig god måde at spare penge på, og ofte fejler tøjet ikke det mindste.

At være forældre er bestemt ikke nogen billig fornøjelse, og selvom det man får igen, naturligvis gør det det hele værd, så er det stadig dyrt, og for mange vil besparelser derfor også være kærkomne.

Giv agt med vinterstøvler og flyverdragter

Vi går vintertiden i møde, og det betyder at der skal prøves flyverdragter, huer, støvler og alt det for at se om det stadig passer. Hvis ikke, er det nogle af de tunge investeringer, man skal lave da både vinterstøvler og flyverdragter lynhurtigt koster et par tusinde kroner.

Derfor er der naturligvis mange der er fristet af at købe brugt, og det kan med også godt med flyverdragter, men her skal man være meget opmærksom og varsom med, hvordan standen er. Har en flyverdragt været brugt en eller flere sæsoner, kan den hurtig blive slidt, og så forsvinder en del af effekten og varmen, hvor de også bliver mindre vandafvisende. Har den til gengæld kun været brugt en smule, er der intet i vejen med det.

Køb støvler nye

Med vinterstøvler er det en en helt anden snak, her er det nemlig en rigtig dårlig ide at købe støvlerne brugt. Vinterstøvler bliver gået til og kommer dermed til at blive tilpasset barnet sko. Når de først er tilpasset, kommer de ikke pludselig til at kunne passe til ande anden fod, og derfor vil en støvle der allerede er gået til, aldrig kommer til at passe på en ny fod. Så vinterstøvler bør altid købes fra ny. På naturebaby kan du læse mere om hvordan du vælger de rigtige vinterstøvler til dit barn.

Køber du en god støvle kan du til gengæld også være sikker på at den kan holde, lige indtil barnet vokser ud af dem.

 

EFTERLAD ET SVAR