Derfor er ioniseret vand sundt

0
1767

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Ioniseret vand er meget oppe i tiden, og flere og flere anskaffer sig en ioniseringsmaskine, der ved hjælp af en elektrolyseproces renser almindeligt postevand fra hanen. Men hvad er ioniseret vand? Og hvorfor ønsker folk at drikke det frem for vand fra hanen? Find ud af det herunder.

Hvad er ioniseret vand?

Ioniseret vand, eller basisk vand som det også kaldes, er vand med et højt indhold af antioxidanter. Det er helt almindeligt postevand, der i en ioniseringsmaskine gennemløber et kulfilter, der reducerer indholdet af pesticider i vandet. I den efterfølgende elektrolyseproces opdeles vandet i en basisk og sur del. Det basiske vand har et højt indhold af især antioxidanten H2, og skal derfor drikkes. Den sure del skal ikke drikkes, men kan derimod bruges til behandling og pleje af hudproblematikker, da den booster hudens forsvar samt dannelsen af nye hudceller.

Hvorfor skal man drikke ioniseret vand?

De mest centrale fordele ved ioniseret vand er:

  • Cellerne hydreres 5-6 gange hurtigere end med postevand
  • Dit indre miljø bliver overvejende basisk frem for syrligt
  • Kroppen udrenses på cellulært plan
  • Kroppen får ioniserede mineraler

Ioniseret vand indeholder som nævnt mange antioxidanter herunder særligt H2, og der er 50% flere mineraler i vandet, efter det har gennemgået ioniseringen. Derudover reduceres vandmolekylernes størrelse og overfladespænding, så vandet bliver optaget i cellerne øjeblikkeligt. Et glas ioniseret vand indeholder således flere antioxidanter end de fleste måltider.
Derudover ses der sammenhænge mellem stort indtag af ioniseret vand og en langsommere aldringsproces, ligesom risikoen for en række sygdomstilstande nedsættes.

Så nemt er det at få ioniseret vand i hjemmet

Med din egen ioniseringsmaskine i hjemmet kan du hver dag lave dit eget basiske vand. Vandioniserer fra Tyent er i premium kvalitet og findes i forskellige størrelser. Inden du anskaffer dig en ioniseringsmaskine, er det en god ide at søge vejledning, da vandet i dit lokalområde kan have betydning for, hvilken maskine du bør anskaffe.

EFTERLAD ET SVAR