Derfor er et massivt gulv billigere

0
365

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At skulle have lagt et nyt gulv kan være en dyr fornøjelse. Udover at man skal investere i gulvet, skal man også betale fagfolk for at ligge det, medmindre man selv vil kaste sig ud i det. Det kan derfor også være tillokkende at gå efter et billigt trægulv der ikke er massivt for at holde udgifterne nede. Dette er en nem og hurtig måde at spare penge. Der er bare den lille hage, at det er en her og nu løsning i forhold til at spare penge.

På den lange bane, er det nemlig langt fra den billigste løsning. For selvom man har sparet penge på at købe et billigere gulv frem for et købe et i massivt træ, så er løsningen kortsigtet. Et billigt parketgulv kan nemlig ofte ikke afhøvles og kun slibes en enkelt eller to gange i dets levetid. Det betyder også, at hvis der først kommer dybe ridser og skrammer, så er der ofte ikke andet at gøre end at skulle skifte det, og dette er langt dyrere end at få det slebet eller høvlet.

Vælger du et et gulv af massivt træ som disse så kan de mere eller mindre holde i en livstid, og skulle de blive nødvendigt at friske dem op, så kan de slibes eller afhøvles og kommer efterfølgende til at se ud som helt nye. Dette kan du gøre mange gange med et gulv af massivt træ. Du kan med andre ord få et “nyt gulv” mange gange, hvor du med et billigt parketgulv kun får det én gang.

Så selvom investeringen kan virke meget dyrere i første omgang, kan du være næsten sikker på, at det er pengene værd på den lange bane. Især hvis der er børn og hunde i huset, det blandt de største syndere, når det kommer til ridser og skrammer i ens ellers så flotte gulv.

EFTERLAD ET SVAR