Den perfekte dateaften

0
589

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mangler der lidt en gnist i jeres forhold? Er det hele druknet i hverdagen? Så burde I begynde at gå på dates med hinanden! Det lyder måske lidt mærkeligt, hvis man har været sammen i lang tid, men hvis man dater hinanden ligesom I gjorde i starten af jeres forhold, kan der ske magiske ting! Det behøver ikke at koste en formue at gøre noget romantisk for sin partner, så længe den gode intention er der i handlingen.

Det eneste I skal gøre er at sætte en dag om ugen af til en dateaften, hvor der ingen distraheringer eller andre, der vil have jeres opmærksomhed. Det er vigtigt at holde en særlig dateaften relativt hyppigt, så I ikke glemmer hinanden eller glemmer at tale med hinanden!

Gør det romantisk

For virkelig at sætte spark i forholdet igen, skal I virkelig gøre noget ud af den ene dateaften om ugen. I behøver ikke at gå på restaurant og bruge en masse penge på et dyrt måltid – tværtimod er det måske endda hyggeligere at holde dateaften derhjemme. Så kan I enten bestille takeaway eller selv lave et lækkert hjemmelavet måltid i jeres eget tempo. Dette er især vigtigt, hvis I ikke i forvejen bor sammen og derfor ikke ser så meget til hinanden på det tidspunkt af aftenen.

Hvis I vil gøre det ekstra romantisk, kan I dæmpe lyset og tænde en masse stearinlys. Eller måske købe en vin på tilbud, som I kan nippe til, mens maden simrer eller er bestilt. Bare sørg for at ingen kommer og forstyrrer jeres stund – det ville jo være meget ærgerligt, hvis en roommate kommer brasende lige pludselig! Bagefter maden kan I sætte jer på sofaen og sætte en god film på eller bare snakke sammen hele aftenen uden at skulle tænke på andet end der hvor I er lige nu.

Plads til jer

En dateaften en gang om ugen gør det muligt for jer at sætte farten ned midt i hverdagen og bruge mere tid med hinanden. Så behøver I ikke at tænke på verdenen udenfor i hvert fald for den ene aften. Det vil uden tvivl forstærke båndet mellem jer og gøre jer til bedre kærester for hinanden. En dateaften giver jer mulighed for at snakke tingene igennem, alt fra studiet og arbejdet til livets store spørgsmål uden at der hænger en deadline på arbejdet over hovedet på jer.

Det er den perfekte måde at tale om jeres forhold og jeres forventninger og ønsker til fremtiden i afslappede og hyggelige rammer. For at gøre jeres aften sammen endnu mere interessant kan I også overveje at købe frækt lingeri til lejligheden, nu hvor der er sat særlig tid af til hinanden og hvor I har alt den tid i verdenen til hinanden.

EFTERLAD ET SVAR