De smarteste klimavenlige løsninger

0
2623

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du en af dem som ønsker at gøre en forskel, når det kommer til klima? Du kan nemt gøre nogle tiltag som kan sænke dit eget CO2-udslip. Herunder får du tips og ideer til klimavenlige løsninger i hverdagen.

En smart printerløsning

Mange printer unødig meget. Dette kan undgås med en smart Follow-Me printerløsning. Med Follow Me print udskrives dine udskifter kun, når du logger ind på printeren. På den måde undgår du fejlprint og unødige print. Samtidig er Follow Me print i overensstemmelse med GDPR, da du undgår at andre tager dine print fra printeren.

Tag offentlig transport

Tager du bilen på arbejde? Undersøg om du kan tage en bus eller tog til din arbejdsplads. Offentlig transport er nemlig mere klimavenlig end en bil, da flere mennesker kan transporteres med f.eks. en bus end en bil.

Samkørsel

Et alternativ til offentlig transport er samkørsel. Find et par stykker der skal i samme retning som dig og aftal samkørsel. Har I hver en bil? Så kan I skiftes til at køre. Det er økonomisk billigere og mere klimavenlig. På den måde sparer du nemlig klimaet for CO2-udledning fra tre-fire biler og i stedet kun for én bil.

Affaldssortering

Hvis du affaldssorterer dit skrald, kan du være med til at spare kloden for ekstra CO2-udledning. Smider du dit brugte plastik til genanvendelse, bliver plastikket nemlig brugt igen.

I mange kommuner sorteres bioaffald også særskilt. Bioaffald fungerer nemlig som godt brændstof til at producere grøn energi.

Køb kvalitet i stedet for kvantitet

Når du skal ud at købe en ny trøje, et par nye sko eller en taske, så køb god kvalitet som holder i mange år. Det kan nemlig godt betale sig i længden. Køber du god kvalitet, holder det længere, og du slipper for at skulle købe nyt hele tiden.

EFTERLAD ET SVAR