Brug ikke al energien på online markedsføring

0
1004

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi har efterhånden i mange år levet i, hvad vi kalder for den digitale tidsalder, hvilket vil sige, at mere eller mindre alt hvad vi laver i samfundet er digitaliseret. Rigtig mange folks arbejde foregår nu på computere og internettet, og det er på internettet, at vi får de fleste af vores nyheder og det meste af vores underholdning. Og når vi befinder os så meget på internettet, så er det også på internettet, at det meste af virksomheders markedsføring foregår på. Men selvom online markedsføring er det mest effektive, så kan det godt betale sig for virksomhederne at investere i offline markedsføring.

Online markedsføring

89 procent af danskerne i alderen fra 16 – 89 er på nettet minimum en gang om ugen, imens 80 procent af danskerne handlede på nettet i år 2015. En af de største fordele ved online markedsføring er hastigheden. Med online markedsføring kan man lynhurtigt komme ud til sine modtagere, modsat offline markedsføring som tager længere tid. Hvis man har begået en fejl eller skal rette noget i sin markedsføring, er det nemt og hurtigt at rette, men hvis man begår en fejl i sin offline markedsføring, er det en lang og dyr proces at få rettet op på det. Alt afhængigt af de forskellige priser er det ofte billigere at benytte sig af online markedsføring, hvor man ikke skal betale for flere tusinde plakater og flyers.

Offline markedsføring

Selvom online markedsføring i disse dage virker som den overlegne markedsføringsform, så er der punkter hvor offline markedsføring er bedst. Der findes mange flere forskellige muligheder med offline markedsføring. Man kan uddele flyers, sætte plakater op og have brochureholdere med information om virksomheden. Med online markedsføring er man afhængig af, at folk har adgang til internettet, men med offline markedsføring, skal man bare have at folk går en tur i gågaden. Men det er dog klart at anbefale, at man både benytter sig af online og offline markedsføring, så man fanger flest mulige af ens ønskede målgrupper.

 

EFTERLAD ET SVAR