Bliv decembers helt og giv din kæreste en lækker pakkekalender

0
731

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du har overvejet at tage prisen for årets kæreste, ved at give din kæreste en lækker pakkekalender til december måned, kan det være en god idé at læse med her.

Hvis din kæreste er glad for whisky, kan det være en super god idé at investere i en lækker whisky julekalender fra Uhrskov. Alternativt kan du også vælge at lave en whisky julekalender selv, eller bruge samme koncept til at lave en spændende pakkekalender med specialøl, rom, vin, chokolade eller noget andet lækkert, som din kæreste plejer at sætte pris på og som din kæreste kan lide at spise eller drikke. Vær dog opmærksom på holdbarhedsdatoer i denne forbindelse, samt om de forskellige ting skal være i køleskabet.

Nogle gode måder, hvorpå du kan kreere en hjemmelavet pakkekalender til din kæreste, kan være som følger:

  1. Sæt firetyve tøjklemmer på en snor, hvorpå du hænger hver pakke fast. Her kan du eventuelt vælge at skrive tal på hver enkelt tøjklemme eller på hver enkelt pakke, sådan at din kæreste kan se, hvilken en af pakkerne, der skal pakkes op på hvilken dag i december.

  2. Pak alle de firetyve gaver ind i noget flot og dekorativt gavepapir, og skriv hvert enkelt tal fra et til firetyve på hver enkelt pakke. I denne forbindelse kan du også vælge at sætte nogle fine til og fra-kort på hver enkelt gave, og skrive tallene på til og fra-kortet.

  3. Du kan også vælge at putte alle de firetyve gaver i hver sin plasticpose eller i hver sin papirpose, hvor du, uden på hver enkelt pose, skriver tallene fra et til firetyve.

I stedet for at angive hvert enkelt tal for december måned, kan du også undlade dette, sådan at din kæreste helt selv kan vælge, hvilken gave, der skal pakkes op på den pågældende dag i december.

EFTERLAD ET SVAR