Alt du skal vide om regntøj til dit barn

0
490

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er mandag morgen, klokken er 07.40 om morgenen, og dit barn skal afleveres i skole. I er stået lidt for sent op, så nu skal det gå stærkt. Der er bare lige det, at det står ned i stænger – og det der med et nyt sæt regntøj til lille Sofia virkede ikke så vigtigt for 3 uger siden hvor solen skinnede. Sofia kommer afsted i skole med et par gamle regnbukser på – to størrelser for små – og gennemblødt når hun når frem. Lyder det bekendt? Det gør det nok. Heldigvis er der nok at gøre for, at denne uoverskuelige hverdagssituation ikke gentager sig.

Vigtige faktorer ved regntøj

Det kan godt være en smule svært at navigere i hvad regntøj egentlig helt præcist skal kunne – udover at være vandtæt selvfølgelig. Kvalitet er nemlig en vigtig faktor når vi snakker regntøj. Her kommer 3 ting regntøj helst skal kunne:

  • Være vandtæt

  • Være vindtæt

  • Være åndbart

Udover det skal det selvfølgelig også være af god kvalitet – så imprægneringen ikke bare går af efter første vask. Et godt bud på regntøj af god kvalitet kunne være CeLaVi regntøj, som masser af forbrugere sværger til. Udover at være af fremragende kvalitet, er CeLaVi regntøj også i en overkommelig prisklasse. CeLaVi regntøjet kan også fås i en masse forskellige farver, så du kan trygt finde et regnsæt, der passer til både smag og behag – der er nemlig et stort udvalg af CeLaVi regntøj.

Hold dit regntøj ved lige

Som tommelfingerregel skal du genimprægnere dit (eller dit barns) regntøj én gang årligt, men du kan nemt lave en test, for at se hvor vandtæt dit regntøj nu er. Hæld lidt vand ud over regntøjet:

  • Hvis vandet lægger sig ovenpå som små dråber, kan du godt vente lidt med at imprægnere.

  • Hvis stoffet suger vandet til sig, er det nok tid til en imprægnering.

EFTERLAD ET SVAR