Abonnementer: Få taletid og bredbånd, når du handler

0
746

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du i forvejen handler i Coops butikker, så kan du med fordel skifte til Coop Mobil, som er dagligvarekædens eget abonnement. Kæden har i forvejen gode priser på mobiltelefoni, men hvis du køber dine varer i LokalBrugsen, Fakta, Fakta Q, Irma, Dagli’ Brugsen, Kvickly eller SuperBrugsen, så bliver dine medlemsrabatter ombyttet til din mobilregning.

Jo mere du handler, desto lavere pris får du altså på dit mobilabonnement. Hvis du vil vide mere om denne ordning, så spørg en ekspedient om kundeservice og priser på mobilabonnement ved Coop Mobil i en af ovenstående dagligvarebutikker.

Men kort sagt betyder det, at du får gratis tale, data og sms med i købet, når du handler de varer, du alligevel ville handle, hos Coops butikskæder. Så gør det altså ikke noget at tale med mad i munden. Jo mere i spiser, des mere kan I nemlig tale, sende beskeder og surfe på nettet.

Eksempel

 

Abonnementet er som sagt bygget op efter en bonusordning. Det betyder, at hvis du handler varer for mere end 6.000 kroner om måneden, så bliver dit abonnement gratis. Og det er altså ikke urealistisk for en børnefamilie. Desuden er det muligt at få et ‘dele-abonnement’, hvilket kan være særligt attraktivt for familier, da de kan spare mange penge ved at have alle deres abonnementer på én konto.

De fordele, der er ved abonnementet, er altså, at du automatisk optjener point til taletid, at I har mulighed for at få et deleabonnement, samt at de anvender TDC’s mobilnetværk, der er baseret på 4G, og som er blevet kåret af Teknologisk Institut som værende det bedste i landet.

Er du derfor interesseret i et mobilabonnement, der ikke koster det store, så skal du blot tilmelde dig Coop Mobil. Det er dog vigtigt, at du primært handler i Coops egne butikker, hvis du vil have den fordel at få abonnementet gratis.

EFTERLAD ET SVAR