Øg værdien af din bolig inden salg

0
648
Øg værdien af din bolig inden salg

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man skal ud og have solgt sin bolig, så er der nogle ting man skal have gjort før, der bliver taget billeder af fotografen. Der bliver vist flere og flere programmer i TV, hvor huse bliver sat i stand, fordi de ikke kan blive solgt på, som de oprindeligt ser ud. Det giver en god indikation på, at der skal gøres en indsats, når boligen skal sælges. Samtidig kan indretning og istandsættelse direkte måles på salgsprisen på boligen.

Boligen skal nærmest sælge sig selv

Når de nye købere skal overbevises om, at huset kan blive deres, så skal de kunne se dem selv bo der. De skal kunne se deres egne møbler, genstande og arvestykker på i selvsamme hjørner, som I har placeret jeres i. Hvis de ikke kan det, bliver det meget svært for mægleren at få solgt huset eller lejligheden. Ikke alle hjem egner sig til at blive et såkaldt ”BoBedre”-hjem, men mange kunne sagtens bruge en omgang maling, inden der bliver taget flotte sælgende billeder til mægleren og hjemmesiden.

Tag kontakt til en boligstylist

Går i med bekymringer om, at jeres hus eller lejlighed ikke bliver solgt, fordi jeres rum simpelthen ikke får solgt sig selv, så kan en boligstylist måske være en vejen frem.
En boligstylist kan hjælpe på alle jeres bekymringer. Her bliver hjemmet gennemgået ganske nøje for at finde elementer, der kan skiftes ud eller gøres om. Det handler, som tidligere nævnt, at sælge boligen, som om det var en anden handelsvare.
Når I har haft besøg af en boligstylist, er det vigtigt, at der bliver taget nye billeder af huset, da billederne er første indtryk for potentielle købere.

Man skal ikke som sådan se en stylist som en udgift. Det er en investering, der kommer flerdobbelt tilbage, når huset bliver solgt. Pludselig kommer der flere interesserede købere til og afslaget bliver formentligt ikke så stort, som risikoen ellers kunne være.

EFTERLAD ET SVAR