Danskerne er blevet mere modebevidste

0
1480

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Inden for de seneste par år er der sket et boost i salget af designermøbler og generelt boligtilbehør af den mere dyre slags. Danskerne er kommet ud af krisen, og det kan mærkes i butikkerne.

Krisen satte en stop for dyrt design i hjemmet  

Under- og efter den store økonomiske krise tilbage i 2008 holdte danskerne på pengene, og der blev sparet i de danske hjem. Det gik ud over de mere dyre designermærker i hjemmet, som blev sparet væk i perioden, da danskerne fik andre prioriteter i deres dagligdag. Den store økonomiske krise ligger nu næsten 10 år tilbage, og dansker er igen begyndt at købe designermøbler til hjemmet.

Designermærker spil igen en rolle i hjemmet

Danskerne er blevet mere modebevidste igen, og designermærker er begyndt at spille en mere central rolle i de danske hjem. Mærker som Hay, Kay Bojesen og Ferm living, er alle mærker, som spiller en mere central rolle i de danske hjem. Modebevidstheden er blevet vækket, ved danskerne, og der bliver ikke gået ned på kvaliteten i hjemmet.

Modehuse kan mærke en øget interesse

Flere og flere modehuse kan mærke den øget interesse, der er kommet på designermøbler. Dansker vil gerne give ekstra for bedre kvalitet, og modehusene kan mærke interessen efter flere år med mindre salg. I perioden under krisen var efterspørgslen efter kvalitetsmærker ikke ret stor, og de danske hjem var ikke så præget af designermærker som i dag. Det skulle være billigt og godt under krisen.

Udviklingen fortsætter

Udviklingen ser ikke ud til at stoppe, da efterspørgslen for designermærker i hjemmet kun bliver større og større, selv sådan noget som gulvlamper har fået en rennesance på trods af indtoget af LED spots. Boligindretning er igen blevet en vigtig faktor for danskerne, og der bliver købt dyrt ind til de danske hjem. Udviklingen ser derfor ud til at fortsætte de næste par år, og med en øget økonomisk fremgang i flere danske hjem, går designerhusene en lys fremtid i møde.

EFTERLAD ET SVAR